連絡先
40, route de Beaune
21220 GEVREY-CHAMBERTIN
Located between Beaune and Dijon, the chef, Sandrine Lauquin, welcomes you to the restaurant "La Table de Pierre Bourée" in the heart of the Côte de Nuits at Gevrey-Chambertin.
Whether you're with friends, colleagues, family or just passing through, you can enjoy a traditional family meal accompanied by wines from our own vineyards and from other regions.
In a warm and friendly atmosphere, we welcome you for lunch or dinner, Monday to Friday.
The maximum capacity is 20 people, spread over two rooms.
Access for people with reduced mobility.
ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。
ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。
ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。