ホーム
名声の証

La Table de Pierre Bourée

連絡先

40, route de Beaune
21220 GEVREY-CHAMBERTIN

Monsieur Vallet VincentMonsieur Vallet Vincent
03 80 51 85 6403 80 51 85 64
47.2279181, 4.9802498

ワインの色

White
Red
Sparkling

対応可能な言語

  • English

Located between Beaune and Dijon, the chef, Sandrine Lauquin, welcomes you to the restaurant "La Table de Pierre Bourée" in the heart of the Côte de Nuits at Gevrey-Chambertin.



Whether you're with friends, colleagues, family or just passing through, you can enjoy a traditional family meal accompanied by wines from our own vineyards and from other regions.



In a warm and friendly atmosphere, we welcome you for lunch or dinner, Monday to Friday.



The maximum capacity is 20 people, spread over two rooms.

Access for people with reduced mobility.

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
Top
健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}