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名声の証

Domaine Gallois

連絡先

9 rue Maréchal de Lattre de Tassigny
21220 GEVREY-CHAMBERTIN

Madame GALLOIS SophieMadame GALLOIS Sophie
47.2273613, 4.9737773

ワインの色

White
Red

対応可能な言語

  • English

Established in Gevrey-Chambertin since 1901, Domaine Gallois is an estate on a human scale.
The family estate cultivates 4 hectares, each of which is home to 7 different appellations.
All the Burgundy hierarchy can be found here: Bourgogne Côte d'Or, Gevrey-Chambertin 'La Justice' and 'Vieilles Vignes', Gevrey-Chambertin 1er
cru 'Combe aux Moines', Gevrey-Chambertin 1er 'Les Goulots', Gevrey-Chambertin 1er 'Les Petits Cazetiers' and a Grand Cru Charmes-Chambertin.
Dominique Gallois had been at the helm of the estate since 1989, when he began selling bottled wines.
In 2022, the adventure continued with his wife Sophie, who joined him on the estate and now runs it.
Respect and modesty: that's the estate's philosophy:
Respect for the environment, for the nature of the terroir that is the envy of the world, and Modesty, because the best winemaker
doesn't produce a great wine if he doesn't help nature to give him beautiful grapes.
The age of the vines, the care given to each vine by the in-house team and the low, controlled yields all contribute to the quality we strive for.
quality, revealing the finest characteristics of Pinot Noir.
Pinot noir is a fabulous revealer that captures the subtle nuances of our terroir, expressing all its originality and uniqueness.
An enthusiast of "non-interventionism", the wine must convey the true taste of the terroir.
Here, each wine expresses as closely as possible the originality of the place where it was born, its climate.
The estate produces powerful, well-balanced, well-structured wines with deep, rich colours.
The complex aromatic palette is enhanced by a beautiful intensity.
Extraction is perfectly controlled, and the melting of the tannins makes for silky, particularly elegant wines.
As we love our Burgundy, we're keen to help you discover it by offering wine-tourism meetings by appointment.

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
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健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}