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名声の証

Domaine Féry Jean et Fils

連絡先

1, route de Marey
21420 ECHEVRONNE

Madame LIMBACH SandraMadame LIMBACH Sandra
47.1064879, 4.8500537

ワインの色

White
Red

対応可能な言語

  • English

Domaine Jean Féry et Fils is a 33-hectare estate in Burgundy. Like its region, the estate produces a mosaic of appellations, a veritable palette of flavours, reds and whites from our beautiful Burgundy: from the Gevrey-Chambertin of the Côte de Nuit, to the Givry 1er cru les Grands Prétans, via the Chassagne-Montrachet of the Côte de Beaune. Based in Echevronne, Domaine Jean Féry et Fils is a family estate whose recent history is intertwined with that of the Hautes Côtes. The methods used to grow the vines and make the wine are as close to nature as possible and respectful of the environment. Everyone who works at the estate is driven by the same passion for wine, with respect for nature... and for the wine-taster. Their watchword: to please... and to please themselves: by offering products of which they are proud, and by working together in good humour! Of course, the men in this team can also be women... with their own sensibilities, their own practical spirit, and their own receptiveness to tasting. An estate that trusts nature, people and their skills. In order to preserve this love of the terroir as much as possible, the estate has been certified Organic since 2011.

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
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健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}