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名声の証

Clos Sauvage

連絡先

Chemin du Haut du Bois de Leynes
71570 LEYNES

Madame DEVYNCK SophieMadame DEVYNCK Sophie
46.26476, 4.71339

ワインの色

White
Red
Sparkling

対応可能な言語

  • English

Our family moved to Le Bois de Leynes in 2019 to create a wine and farming estate: the Clos Sauvage. We take care of 6 ha of vineyards, a conservatory orchard of 50 fruit trees, 10 ha of forests and meadows and some highland cows.

We produce organic wines in the Burgundy (Bourgogne Blanc, Saint Véran, Mâcon Chaintré, Pouilly Fuissé) and Beaujolais (Beaujolais-Leynes, Saint Amour) appellations, which stand out for their precision and freshness. We harvest by hand and use indigenous yeasts.

We are a farm in search of autonomy and we cultivate in agro-ecology: respect for the life of the soil by sowing plant cover, development of diversity through the presence of trees and animals, self-production and short circuits.

We welcome the public to the farm all year round, offering several formulas: visits and wine tasting, winemaker's snacks, wilderness walks around the estate, a half-day immersion with the winemaker, van and camper van visits.

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
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健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}