The 30-hectare vineyard is divided between the Chablis area (22 hectares) and the Auxerrois area (8 hectares). The estate produces Chablis 1er Cru Côte de Jouan and Les Beauregards, Chablis, Petit-Chablis, Bourgogne Chitry Blanc and Rouge, Bourgogne Coulanges Rouge, Bourgogne Rouge, Saint Bris and Crémant de Bourgogne Blanc and Rosé.
The estate is also located in the Côte de Beaune. On this site, the estate produces AOP wines from Pommard, Auxey-Duresses Rouge, Volnay, Savigny-lès-Beaune Rouge and Chorey-lès-Beaune Rouge.
ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。
ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。
ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。