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名声の証

Maison Paul Reitz

連絡先

124, Grande Rue
21700 CORGOLOIN

Monsieur Veret DominiqueMonsieur Veret Dominique
03 80 62 96 8303 80 62 96 83
47.1053166, 4.9655208

ワインの色

White
Red

対応可能な言語

  • English, Spanish

A descendant of a family of winemakers and coopers originally from Boppard on the Rhine, Jean Adam Reitz arrived in Burgundy (Gevrey Chambertin) in 1793. His great-grandson Paul Reitz, a Nuits-Saint-Georges grower, settled in Corgoloin in 1872 and founded the estate in 1882. For 8 generations, our estate has strived to preserve knowledge and expertise according to the tradition of owners, growers and traders. Now, at the dawn of the third millennium, using the long experience we have acquired, we must pass on the fundamental values of this major trade to future generations and highlight the importance of the Burgundy region and its wines

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
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健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}