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Chemin Beauroy
89800 BEINE
This family-run estate was created in 1987 by Agnès and Didier after they bought and planted their first plot of vines. It has since expanded to cover 13 hectares, across the five appellations of Petit Chablis, Chablis, Chablis Premier Cru Beauroy, Bourgogne Rouge, and Crémant de Bourgogne. The vines are worked with the utmost respect for the environment and the estate was awarded HVE certification in 2018. We take a traditional approach to vinification and our wines are aged from 6-12 months in stainless-steel vats.
ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。
ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。
ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。