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名声の証

Maison Trenel Fils

連絡先

33, chemin du Buéry
71850 CHARNAY-LES-MACON

Madame LAGOUCHE ELISEMadame LAGOUCHE ELISE
03 85 20 55 0103 85 20 55 01
46.2953308, 4.7839754

ワインの色

White
Red
Sparkling

対応可能な言語

  • English

Wines and fruit liqueurs from Bourgogne and Beaujolais.
“We can only do well what we know well”
is the Maison Trénel’s time-honoured motto.
Trénel is a house firmly rooted in Bourgogne tradition – the tradition of fruit liqueurs. But not just any fruit – fruit from Bourgogne!
Founded in 1928 by Claude Henri Trénel, the house was developed by André Trénel and his friend Jules Chauvet until 1988. It subsequently passed to his nephew Bruno Chambe, followed by Hervé de Boissieu then Gilles Meimoun. Since 2015, the Maison Trénel has been managed by Mr Chapoutier, another great connoisseur of wines as well as our liqueurs. Trénel’s renown is due both to its high standards in selecting wines, choosing only those which reflect our region’s finest Terroirs, and to its artisan production of Bourgogne fruit liqueurs, including PGI Crème de Cassis, the best in the world!.

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
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健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}