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名声の証

Domaine Arlaud

連絡先

41, rue d'Epernay
21220 MOREY-SAINT-DENIS

03 80 34 10 1103 80 34 10 11
47.1929184, 4.9769442

ワインの色

White
Red

This family Domaine born in 1949 is located in Morey Saint Denis. It equally owns 14 Century wine cellars in Nuits Saint Georges. Hervé works with his three children : Bertille, Romain and Cyprien. The vines are cultivated with respect to organic methods. Bertille labours the vines in part by horse. The grapes are harvested and sorted by hand, and then vinified with extreme care. When the wine has been pressed, it is put into a barrel where it is aged for 18 months. Lastly, the wine is bottled without and thickening or filtering.

ブルゴーニュ/Bourgogneのワイン醸造の仕事

© BIVB / ARMELLEPHOTOGRAPHプロフェッショナルのそれぞれの仕事が、ブルゴーニュ/Bourgogneワインに魂を宿すことに貢献しています
  • ぶどう栽培醸造家

ぶどう畑の所有主や借地人は、年間をとおして仕事に取り組み、テロワール/terroirの表現を守り続けています。ぶどうを育て、ワインの醸造を手がけるほか、自ら販売まで携わっている例もあります。ブルゴーニュ/Bourgogneには3,800のドメーヌがあり、うち1,300のドメーヌがワインを自ら販売しています。平均栽培面積は8haです。

ぶどう栽培醸造家の全リスト

  • ネゴシアン

ブルゴーニュ/Bourgogneにおけるネゴシアンの役割は時代とともに複雑化しています。もともとは熟成途上のワインを買い取り、熟成と販売を担っていましたが、近年はぶどうを直接買付け、醸造そのものを手がける例もみられます。これは、自ら醸造するワインの品質を完全にコントロールするためです。

ネゴシアンの全リスト

  • 協同組合

ぶどう栽培家を組合員とし、協働で醸造と販売の発展に取り組んでいます。ブルゴーニュ/Bourgogneには23の協同組合があり、ワインワイン生産の16%を占めています。

協同組合の全リスト

 
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健康のため、飲み過ぎに注意しましょう。
{climat Vignoble Bourgogne Patrimoine Mondial}